Traineeprogramma

Gepubliceerd op 11 juli 2022

De Provincie Overijssel vindt het belangrijk om jonge, frisse blikken binnen te halen. Naast ons aanbod van functies voor starters op de arbeidsmarkt hebben wij dan ook een traineeprogramma opgezet voor mensen met een universitaire opleidingsachtergrond. Onze trainees verrijken de organisatie met hun kennis, enthousiasme en originele ideeën.

Traineeprogramma Provincie Overijssel

De Provincie Overijssel investeert volop in talent. Gedurende een periode van twee jaar werken de trainees drie keer acht maanden op verschillende plekken in de organisatie én daarbuiten. Daarnaast is er een ontwikkelprogramma en gaan de trainees samen aan de slag met twee overkoepelende opdrachten.

Onze trainees staan aan de voorfase van hun carrière. Juist omdat zij nog jong zijn, is het belangrijk dat zij naast het opdoen van vakinhoudelijke kennis ook persoonlijke ontwikkeling doormaken. Daarom krijgen zij tijdens hun traineeship volop de mogelijkheid om verschillende cursussen en opleidingen te volgen. Op die manier kunnen zij zichzelf, en uiteindelijk natuurlijk onze organisatie, verbeteren.

Wij bieden een spannende werkpraktijk in combinatie met intensieve begeleiding van trainees.

Meer informatie

We hebben regelmatig een traineeprogramma en andere vacatures voor starters. Geef je op via de Job Agent zodat je direct op de hoogte wordt gebracht als er een vacature is.