Stages

Gepubliceerd op 11 juli 2022

Ben jij op zoek naar een geschikte stageplek in een inspirerende werkomgeving? Wij vinden het belangrijk om te investeren in talent en bieden dan ook regelmatig uitdagende stage- en afstudeeropdrachten aan.

Een stage met mogelijkheden

De Provincie Overijssel is actief op veel gebieden. Economie, cultuur, verkeer en veiligheid zijn slechts enkele voorbeelden van thema’s waar wij ons als provincie mee bezig houden. Je kunt bij ons dus veel kanten uit en dit is ook terug te zien in ons brede aanbod van stageplekken op mbo-, hbo- en wo-niveau.

Als stagiair bij de provincie Overijssel krijg je een mentor toegewezen die je intensief begeleidt en je helpt om het meeste uit je stageperiode te halen. Ook je stagevoorwaarden zijn goed verzorgd. Zo ontvang je een stage- en reiskostenvergoeding en werk je in een inspirerende werkomgeving.

Erkend leerbedrijf voor Mbo

De provincie Overijssel is sinds enkele jaren een erkend leerbedrijf. Dit zijn wij voor mbo-opleidingen voor studenten die dagonderwijs volgen in de beroepsopleidende leerweg (BOL) en op zoek zijn naar een stageplaats. Wij zijn er trots op dat het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) de provincie Overijssel hiervoor heeft erkend.

mbo_erkend_leerbedrijf

Ons aanbod van stageplekken

Ben je geïnteresseerd in een stage bij een organisatie die altijd in beweging is en het belangrijk vindt om te investeren in toekomstig talent? Kijk dan op onze vacaturepagina of er stage- en afstudeeropdrachten staan die bij je opleiding en ambities passen.

Mocht hier geen geschikte stage- en/of afstudeeropdracht staan geef je dan op via de Job Agent zodat je direct op de hoogte wordt gebracht als er een stage- of afstudeeropdracht is.

Ons traineeprogramma

Regelmatig starten net afgestudeerde trainees in onze organisatie. Iets voor jou? Behalve stage- of afstudeerplekken bieden wij ook een traineeprogramma aan.