Ons inwerkprogramma

Gepubliceerd op 22 augustus 2022

We zijn blij met jou als nieuwe collega! We hopen dat jij je snel thuis voelt en je weg weet te vinden binnen onze organisatie.

Om je kennis met ons te laten maken hebben we een welkomstprogramma “Welkom bij Overijssel” voor je opgesteld. Hierin komen verschillende elementen aan bod waardoor jij de provincie Overijssel als werkgever beter leert kennen.

Welkomstdag
Je eerste werkdag kan best spannend zijn. Wij snappen dat. Je start dan ook met een welkomstdag waarin we uitgebreid de tijd nemen om de organisatie, het gebouw en je nieuwe collega’s te leren kennen. Ook zorgen we ervoor dat je direct beschikt over de juiste ICT middelen. Zo maak je een vliegende start bij jouw nieuwe werkgever!

Integraal netwerk
Vanaf dag één bouw je aan een nieuw netwerk. De welkomstdag is het begin van een netwerk breder dan alleen je eigen afdeling; je leert collega’s vanuit de hele organisatie kennen en maakt ook persoonlijk kennis met de directie. Dit maakt het integraal samenwerken alleen maar makkelijker. Handig toch?

Buddy
Goed inwerken zorgt ervoor dat je snel van start kunt en draagt bij aan jouw werkplezier. Inwerken doe je natuurlijk niet alleen. Daarom koppelen we je aan een buddy. Jouw buddy maakt je wegwijs in de organisatie en zo is er altijd iemand bij wie je terecht kunt met vragen.

Opleiding & Training
Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk. Als je bij ons start nodigen we je uit voor diverse workshops. Ook bieden we je een digitaal trainingsprogramma aan.  Deze is opgeknipt in verschillende fases van het welkomstprogramma want je kan natuurlijk niet alles in één dag leren.
Ook na het welkomstprogramma staat jouw ontwikkeling niet stil. We bieden je via de Overijssel Academie een uitgebreid aanbod van training en opleiding.

Zo zetten we samen de eerste stappen voor een succesvolle loopbaan bij provincie Overijssel.


Introductiemagazine Provincie Overijssel

Blader online door de wegwijzer voor nieuwe medewerkers van de provincie Overijssel

Jouw werkomgeving

Jouw werkomgeving

Maak kennis met je werkomgeving en ontdek hoe collega's werken volgens The Other Office Life.

Op de hoogte blijven van onze vacatures?

Schrijf je dan in voor de Job Agent die je per e-mail op de hoogte houdt van de nieuwste vacatures.