Nieuwsgierige stagiair gezocht!

Gepubliceerd op 15 mei 2017

Direct solliciteren!

Algemene informatie

Geïnteresseerd?

Dan zien wij jouw sollicitatie inclusief motivatiebrief en uitgebreid curriculum vitae graag tegemoet.

Procedure

Tijdens de gesprekken zul je kennismaken met een aantal medewerk(st)ers van het team. Voor vragen over de stage en procedure kun je contact opnemen via het contactformulier.

Handige links

Meer informatie over de provincie Overijssel
Meer informatie over solliciteren bij de provincie

Provincie Overijssel maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!

Wat bieden wij?

Wij bieden naast een goede werksfeer en goede stagebegeleiding een bruto stagevergoeding van € 300,-- bij een 36-urige werkweek.

De provincie Overijssel staat voor een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Wij zijn een moderne werkgever met betrokken, ondernemende en vakkundige medewerkers. Werken op basis van je talenten vinden wij belangrijk, daarom wordt je takenpakket daar zo veel mogelijk op afgestemd. Je krijgt bij ons veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Samen met je collega’s werk je binnen een informele werksfeer waar je ook kunt flexwerken.

Over de eenheid

Je gaat aan de slag bij de eenheid Wegen en Kanalen. Binnen de provincie Overijssel draagt deze eenheid de zorg voor de provinciale infrastructuur.

De eenheid is verantwoordelijk voor het bouwen en beheren van de provinciale wegen, waterwegen en de objecten die daaraan gerelateerd zijn zoals bruggen en sluizen. Zij zorgt er voor dat de benodigde infrastructurele voorzieningen worden gerealiseerd en dat het benodigde onderhoud wordt uitgevoerd (in eigen beheer of via uitbesteding aan derden). De eenheid bestaat uit de volgende teams: Investeringen, Assetmanagement en Bodemsanering, Programmamanagement, Ontwikkeling en Expertise, Vaarwegbeheer & Installaties en Wegbeheer & Verkeer.