Je bent werkzoekend

Gepubliceerd op 4 februari 2019

Je overweegt de provincie Overijssel als nieuwe werkgever? Welkom! We helpen je graag om je zo goed mogelijk te oriënteren op een passende baan. Of je nu een specialistische taak zoekt of een managementfunctie, we vertrouwen op een goede match als je de juiste instelling en capaciteiten meebrengt.

Wat wij vragen

Wil je iets bereiken? Jij trekt de kar! Wij vragen initiatief, verantwoordelijkheid en een persoonlijke benadering. Dat betekent dat je goed kunt omgaan met de verschillende belangen van de inwoners en je projectpartners. Samen zijn jullie ambassadeurs van de Provincie en werk je aan een CV vol concrete resultaten.

Mogelijkheden voor starters

Je eerste baan betekent een spannend begin van je carrière. Want je kiest je werkplek, collega's en maakt kennis met de uitdagende praktijk. De Provincie Overijssel biedt je volop doorgroeikansen. Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden?

De weg naar een topcarrière binnen de provincie, daarin helpen wij jou. Een intensieve praktijkopleiding waarbij veel van je wordt gevraagd. Je wordt goed begeleid en je beloning is: eigen verantwoordelijkheid en vrijheid om je visie vorm te geven.

Jouw ontwikkeling

Wij stimuleren medewerkers om te blijven leren en ontwikkelen, in je vak en als persoon. Samen maken we een ontwikkelingsplan en bijbehorende persoonlijke acties, zoals werkafspraken en opleidingen. En zo bekijken we doorlopend jouw kansen en mogelijkheden.

In overleg met jou ontwikkelen we je capaciteiten en talenten: we bekijken samen welke cursussen en opleidingen bijdragen aan een betere invulling van je functie en aansluiten bij je interesses en loopbaanwensen. We stimuleren het bezoek aan congressen. Ook het oppakken van een langdurige studie behoort tot de mogelijkheden (bijvoorbeeld een post-hbo of postacademische opleiding).

Onderneem actie

Ben jij die goed opgeleide, ambitieuze doorzetter en ben je benieuwd of we een baan voor je hebben? Bekijk dan onze vacatures. Staan er momenteel geen geschikte vacatures tussen voor je? Schrijf je dan in voor de Job Agent die je per e-mail op de hoogte houdt van de nieuwste vacatures.