Jouw carrièremogelijkheden

Gepubliceerd op 6 augustus 2021

Toe aan een uitdaging of een volgende stap in je carrière? Passen de termen verantwoordelijkheid en ondernemingszin bij jou? Voel jij je thuis in een omgeving waar openheid en kwaliteit centraal staan? Dan is provincie Overijssel de ideale werkplek voor jou.

Wij zoeken naar medewerkers die onze waarden in zichzelf herkennen. En ze gebruiken in het contact met collega's én in hun benadering van inwoners en projectpartners. Dit vinden wij belangrijk:

  • Resultaatgerichtheid
    Je weet waar je naar toe wilt. We maken afspraken over wanneer, hoe goed en wat je doet. Deze afspraken dragen bij aan de doelen van de provincie. Je laat je resultaten zien en werkt zonder zijpaden. Wanneer je doelen niet gehaald dreigen te worden neem je actie. Je staat voor de juiste combinatie van denken, durven en doen.

  • Openheid
    Openheid staat bij ons voor transparant zijn, duidelijkheid bieden, fouten toegeven, humor, reflectie en feedback. Je stelt je kwetsbaar op, gaat het gesprek aan en legt verbindingen binnen en buiten de organisatie. Zo draag jij bij aan een succesvolle, open organisatie.

  • Bevlogenheid
    Je bent bevlogen en vindt bezieling in je werk bij de provincie. Je werkt met veel energie aan je opdrachten en bezit een gezonde dosis doorzettingsvermogen. Je werk maakt je trots en enthousiast.

We hebben daarnaast een duidelijk beeld van wat werken bij de provincie Overijssel inhoudt.

Deel je onze waarden en spreekt het beeld van werken bij Overijssel je aan? Lees dan wat we jou kunnen bieden:


Op de hoogte blijven van onze vacatures?

Schrijf je dan in voor de Job Agent die je per e-mail op de hoogte houdt van de nieuwste vacatures.