Ben jij onze daadkrachtige projectmanager met oog voor bestuurlijke belangen?

Gepubliceerd op 2 augustus 2017

Direct solliciteren!

Algemene informatie

Geïnteresseerd?

Je sollicitatie inclusief motivatiebrief en uitgebreid curriculum vitae verwachten wij vóór 27 augustus 2017.

Voor in je agenda Alle gesprekken zijn in Zwolle.

  • 31 augustus 2017: 1e ronde sollicitatiegesprekken
  • 7 september 2017: 2e ronde sollicitatiegesprekken

Procedure

Tijdens de selectie zul je kennismaken met een aantal medewerk(st)ers van het team. Na het eerste of tweede gesprek vindt er een assessment plaats. Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen met Sander Dresken, teamleider op 038 499 71 04. De procedure wordt begeleid door een externe werving en selectie bureau. Zij zullen op basis van uw gegevens in contact met u treden en de verdere procedure met u afhandelen.

Handige links

Meer informatie over de provincie Overijssel
Meer informatie over solliciteren bij de provincie

Provincie Overijssel maakt voor de invulling van deze vacature gebruik van een Werving & Selectiebureau. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!

Wat bieden wij?

Jij krijgt voor deze functie – afhankelijk van je ervaring – een salaris van minimaal € 3245,41 en maximaal € 5284,14 (schaal 11/12) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van circa 21% van je jaarsalaris waar onder andere je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is ondergebracht. Je bepaalt zelf – binnen grenzen – wanneer en waarvoor je het budget inzet.

In principe zal het gaan om projectaanstellingen voor de duur van maximaal 5 jaar.

De provincie Overijssel staat voor een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Wij zijn een moderne werkgever met betrokken, ondernemende en vakkundige medewerkers. Werken op basis van je talenten vinden wij belangrijk, daarom wordt je takenpakket daar zo veel mogelijk op afgestemd. Je krijgt bij ons veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Samen met je collega’s werk je binnen een informele werksfeer waar je ook kunt flexwerken.

Over de eenheid

Je gaat aan de slag bij de eenheid Wegen en Kanalen, één van de acht eenheden binnen de provincie. Samen met je collega’s draag je bij aan een veilige en vlotte verkeersafwikkeling binnen de provincie. Dat begint bij een goede zorg voor de provinciale infrastructuur. Dit betekent de verantwoordelijk voor het bouwen en beheren van de provinciale wegen, vaarwegen en objecten zoals bruggen en sluizen. Daarnaast is de eenheid WK verantwoordelijk voor bodem- en asbestsanering binnen risicovolle gebieden.

Jij zorgt voor een maximale levensduur van wegen, vaarwegen en objecten door de uitvoering van infrastructurele voorzieningen en het benodigde onderhoud (via uitbesteding aan derden). Jouw eenheid bestaat uit de teams Investeringen, Assetmanagement en Bodemsanering, Programmamanagement, Ontwikkeling en Expertise, Vaarwegbeheer & Installaties en Wegbeheer & Verkeer. Je gaat samenwerken met zowel 124 vaste collega’s, als collega’s die op tijdelijke basis vanuit hun expertise bijdragen.