Ontwikkel jij mee?

Gepubliceerd op 13 september 2017

Direct solliciteren!

Algemene informatie

Geïnteresseerd?

Je sollicitatie inclusief motivatiebrief en uitgebreid curriculum vitae verwachten wij vóór 7 oktober 2017.

Voor in je agenda Alle gesprekken zijn in Zwolle.

  • 12 oktober 2017: 1e ronde sollicitatiegesprekken
  • 17 oktober 2017: 2e ronde sollicitatiegesprekken

Procedure

Tijdens de selectie zul je kennismaken met een aantal medewerk(st)ers van het team. Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen met Hennie Schuman, hoofd eenheid Natuur en Milieu op 038-4998752.

Handige links

Meer informatie over de provincie Overijssel
Meer informatie over solliciteren bij de provincie

Provincie Overijssel maakt voor de invulling van deze vacature gebruik van een Werving & Selectiebureau. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!

Wat bieden wij?

Jij krijgt voor deze functie - afhankelijk van je ervaring - een salaris van minimaal € 4.016,67 en maximaal € 5.738,09 (schaal 13) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van circa 21% van je jaarsalaris waar o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is ondergebracht. Je bepaalt zelf - binnen grenzen - wanneer en waarvoor je het budget inzet.

De provincie Overijssel staat voor een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Wij zijn een moderne werkgever met betrokken, ondernemende en vakkundige medewerkers. Werken op basis van je talenten vinden wij belangrijk, daarom wordt je takenpakket daar zo veel mogelijk op afgestemd. Je krijgt bij ons veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Samen met je collega’s werk je binnen een informele werksfeer waar je ook kunt flexwerken.

Over de eenheid

Je gaat aan de slag bij de eenheid Natuur en Milieu, een van de acht eenheden binnen de provincie Overijssel. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van beleid op de thema’s natuur, milieu en duurzaamheid.

Vanaf 1 januari 2017 zijn de provincies verantwoordelijk voor het natuurbeleid in Nederland. Jouw eenheid grijpt dit aan om het natuurbeleid meer te richten op het beleven en benutten van natuur. Dit biedt volop kansen en uitdagingen. De provincie werkt aan een omvangrijk uitvoeringsprogramma om het Nationale Natuur Netwerk in Overijssel vorm te geven. Ook is zij gestart met de voorbereidingen om de nieuwe Omgevingswet te kunnen uitvoeren. Samen met je collega’s analyseer je de impact op verschillende beleidsterreinen en adviseer je over te nemen maatregelen. Van strategisch tot operationeel. Je werkt intensief samen met vertegenwoordigers uit de samenleving en je speelt zoveel mogelijk in op initiatieven van anderen die aansluiten bij provinciale ambities. De eenheid bestaat uit de teams Strategie & Bestuursondersteuning, Beleidsontwikkeling & Realisatie en Contractering. Je gaat samenwerken met zowel 61 vaste collega’s, als collega’s die op tijdelijke basis vanuit hun expertise bijdragen.