Ben jij de expert die wij zoeken?

Gepubliceerd op 24 mei 2017

Direct solliciteren!

Algemene informatie

Geïnteresseerd?

Je sollicitatie inclusief motivatiebrief en uitgebreid curriculum vitae verwachten wij vóór 25 juni 2017.

Voor in je agenda

  • 3 juli 2017: 1e ronde sollicitatiegesprekken
  • 14 juli 2017: 2e ronde sollicitatiegesprekken
  • 27 juli 2017: 3e ronde sollicitatiegesprekken Alle gesprekken in Zwolle

Procedure

Tijdens de gesprekken maak je kennis met een aantal medewerk(st)ers van de eenheid en het team. Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen via het contactformulier.

Handige links

Meer informatie over de provincie Overijssel
Meer informatie over solliciteren bij de provincie

Provincie Overijssel maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!

Wat bieden wij?

Jij krijgt voor deze functie - afhankelijk van je ervaring - een salaris van minimaal € 3.181,77 en maximaal € 4.545,42 (schaal 11) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van circa 21% van je jaarsalaris waar o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is ondergebracht. Je bepaalt zelf - binnen grenzen - wanneer en waarvoor je het budget inzet.

De provincie Overijssel staat voor een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Wij zijn een moderne werkgever met betrokken, ondernemende en vakkundige medewerkers. Werken op basis van je talenten vinden wij belangrijk, daarom wordt je takenpakket daar zo veel mogelijk op afgestemd. Je krijgt bij ons veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Samen met je collega’s werk je binnen een informele werksfeer waar je ook kunt flexwerken.

Over de eenheid

Je gaat aan de slag bij de eenheid Wegen en Kanalen, één van de acht eenheden binnen de provincie. Samen met je collega’s draag je binnen de provincie Overijssel zorg voor de provinciale infrastructuur. Dit betekent de verantwoordelijk voor het bouwen en beheren van de provinciale wegen, waterwegen en de objecten die daarmee te maken hebben. Zoals bruggen en sluizen.

Jullie zorgen voor de uitvoering van de infrastructurele voorzieningen en van het benodigde onderhoud (in eigen beheer of via uitbesteding aan derden). Jouw eenheid bestaat uit de volgende teams: Investeringen, Assetmanagement en Bodemsanering, Programmamanagement, Ontwikkeling en Expertise, Vaarwegbeheer & Installaties en Wegbeheer & Verkeer. Je gaat samenwerken met zowel 124 vaste collega’s, als collega’s die op tijdelijke basis vanuit hun expertise bijdragen.