Stage buitendienst bij team Wegbeheer en Verkeer


ONS

De eenheid Wegen en Kanalen heeft binnen de provincie Overijssel de zorg voor de provinciale infrastructuur. De eenheid is verantwoordelijk voor het bouwen en beheren van de provinciale wegen, waterwegen en de objecten die daaraan gerelateerd zijn zoals bruggen en sluizen. De eenheid zorgt er voor dat de benodigde infrastructurele voorzieningen worden gerealiseerd en dat het benodigde onderhoud wordt uitgevoerd (in eigen beheer of via uitbesteding aan derden). De eenheid bestaat uit de volgende teams: Investeringen, Assetmanagement en Bodemsanering, Programmamanagement, Ontwikkeling en Expertise, Vaarwegbeheer&Installaties en Wegbeheer&Verkeer.

Stage buitendienst bij team Wegbeheer en Verkeer

Wil je leren hoe het eraan toe gaat bij de opdrachtgever van alle aannemers? En wil je weten hoe we de wegen veilig houden? Doe ervaring op bij de provincie Overijssel! Een verrassende kijk achter de schermen van een organisatie in beweging.

De stage-/afstudeeropdracht
Het betreft een meeloopstage op één van de steunpunten van de provincie Overijssel, in de buitendienst bij het team Wegbeheer en Verkeer. Je doet o.a. ervaring op in de volgende werkzaamheden:

  • Uitvoeren van (functionele) inspecties
  • Uitvoeren van acties in het dagelijks beheer
  • Meekijken in de planning en uitvoering van het cyclisch onderhoud

Het team Wegbeheer en Verkeer is verantwoordelijk voor de veiligheid en doorstroming op de provinciale wegen. Tijdens je meeloopstage werk je mee met alle taken binnen het team. Dit varieert van inspecties, afhandelen van klachten en acute reparaties tot de planning van onderhoud en het meedenken voor grote projecten. Je ervaart hoe de provincie als opdrachtgever samenwerkt met de aannemers.

Wij vragen
De meeloopstage is in elke periode van het jaar mogelijk. We gaan uit van een aanwezigheid van 4-5 dagen in de week, afhankelijk van de eisen van je opleiding.

Wij vragen van de stagiair:

  • Je volgt de opleiding middenkaderfunctionaris infra of een vergelijkbare opleiding;
  • Je bent geïnteresseerd in veiligheid, doorstroming en infrastructuur;
  • Je durft vragen te stellen en ideeën te opperen;
  • Je vindt het prettig om in een team te werken.

Wij bieden
Wij bieden naast een goede werksfeer en goede stagebegeleiding een bruto stagevergoeding van 300,-- bij een 36-urige werkweek.

Algemene informatie
Tijdens de gesprekken zul je kennismaken met een aantal medewerk(st)ers van het team. Voor vragen over de stage en procedure kun je contact opnemen via het contactformulier.

Meer informatie over de provincie Overijssel vind je op www.overijssel.nl. Meer informatie over solliciteren vind je op http://www.werkenbijoverijssel.nl/werken/solliciteren/.

Geïnteresseerd in een stage-/afstudeeropdracht bij provincie Overijssel?
Je sollicitatie inclusief motivatiebrief en uitgebreid curriculum vitae verwachten zien wij tegemoet (maak gebruik van de sollicitatieknop onderaan deze pagina).

Provincie Overijssel maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair. Acquisitie nav deze vacature stellen wij niet op prijs!

Locatie:

Zwolle

Reageren voor: