Stadsmens gezocht!

Gepubliceerd op 23 maart 2017

Direct solliciteren!

Algemene informatie

Geïnteresseerd?

Je sollicitatie inclusief motivatiebrief en uitgebreid curriculum vitae verwachten wij vóór 30 maart 2017. Solliciteren kan via de knop bovenaan deze pagina.

Voor in je agenda

  • 11 april 2017: 1e ronde sollicitatiegesprekken (in Zwolle)
  • 17 april 2017: 2e ronde sollicitatiegesprekken (in Zwolle)

Procedure

Tijdens de selectie zal je kennismaken met een aantal medewerk(st)ers van het team. Een eventueel assessment vindt uiterlijk twee weken na de tweede gespreksronde plaats. Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen via het contactformulier.

Handige links

Meer informatie over de provincie Overijssel
Meer informatie over solliciteren bij de provincie

Provincie Overijssel maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair. Acquisitie nav deze vacature stellen wij niet op prijs!

Wij bieden

Als enige provincie dragen we het keurmerk ‘Investor in People’. We bieden een inspirerende werkomgeving en vooruitstrevend personeelsbeleid waarin jouw ontwikkeling belangrijke aandacht verdient!

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden naast een goede werksfeer, afhankelijk van leeftijd en ervaring, een bruto maandsalaris van minimaal € 3.181,77 en maximaal € 4.545,42 (schaal 11) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast beschikt de provincie Overijssel over prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het Individuele Keuze Budget van ca. 21%. Je bepaalt zelf - binnen grenzen - waar je het budget voor wilt inzetten. Zo kun je maandelijks, actief keuzes maken die passen bij je persoonlijke omstandigheden, de levensfase en individuele behoeften en op deze wijze het maandelijkse inkomen beïnvloeden.

Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Over de eenheid

Je gaat aan de slag bij de eenheid Ruimte en Bereikbaarheid.

Verantwoordelijkheden

De eenheid Ruimte en Bereikbaarheid is verantwoordelijk voor de duurzame ruimtelijke ontwikkeling van steden en het landelijk gebied in Overijssel. De thema’s ruimte, ondergrond, water, wonen en bereikbaarheid staan hierbij centraal. De activiteiten van de eenheid dragen bij aan het welzijn en de welvaart van de inwoners van de provincie Overijssel.

Teams

De eenheid (92 fte) bestaat uit de teams Beleidstrategie, Beleidsvorming en Programmering, Beleidsimplementatie en -realisatie en het OV-bureau.