Trendvolger gezocht!

Gepubliceerd op 1 juni 2017

Direct solliciteren!

Algemene informatie

Geïnteresseerd?

Je sollicitatie inclusief motivatiebrief en uitgebreid curriculum vitae verwachten wij vóór 29 juni 2017.

Voor in je agenda

  • 4 juli 2017: 1e ronde sollicitatiegesprekken (tussen 14.30 - 17.00u)
  • 6 juli 2017: 2e ronde sollicitatiegesprekken (tussen 9.00 - 10.30u)
  • 10 juli 2017: arbeidsvoorwaardengesprek (om 15.30u) Alle gesprekken zijn in Zwolle

Procedure

Tijdens de gesprekken maak je kennis met een aantal medewerk(st)ers van de eenheid en het team. Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen via het contactformulier.

Handige links

Meer informatie over de provincie Overijssel
Meer informatie over solliciteren bij de provincie

Provincie Overijssel maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een Werving & Selectiebureau of andere Intermediair. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!

Wat bieden wij?

Jij krijgt voor deze functie - afhankelijk van je ervaring - een salaris van minimaal € 2.482,- en maximaal € 3.545,- (schaal 9) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van circa 21% van je jaarsalaris waar o.a. je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is ondergebracht. Je bepaalt zelf - binnen grenzen - wanneer en waarvoor je het budget inzet.

De provincie Overijssel staat voor een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Wij zijn een moderne werkgever met betrokken, ondernemende en vakkundige medewerkers. Werken op basis van je talenten vinden wij belangrijk, daarom wordt je takenpakket daar zo veel mogelijk op afgestemd. Je krijgt bij ons veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Samen met je collega’s werk je binnen een informele werksfeer waar je ook kunt flexwerken.

De aanstelling is in eerste instantie voor een jaar en bij goed functioneren krijg je na dat jaar een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Over de eenheid

Je gaat aan de slag bij de eenheid Publieke Dienstverlening, een van de acht eenheden binnen de provincie Overijssel. Samen met je collega’s bied je professionele diensten ter ondersteuning van de provinciale kerntaken.

Jouw eenheid verricht de wettelijke taken vergunningverlening, toezicht en handhaving. Jullie ondersteunen het provinciale beleid met beleidsonderzoeken, analyses en (GIS-) dataverwerking. Daarnaast zorgen jullie voor passende subsidie-instrumenten en subsidieverlening. De aan- en verkoop/tijdelijke verhuur en verpachting van gronden en vastgoed is ook jullie verantwoordelijkheid. Met dit takenpakket is jouw eenheid een vliegwiel en verbinder als het gaat om het stimuleren van klantgerichte dienstverlening. De eenheid bestaat uit de teams Leiding, Beleidsinformatie (Advies en Uitvoerend), Handhaving, Vergunningverlening, Subsidieverlening, ROV Oost-Nederland en Grondzaken. Je gaat samenwerken met zowel 168 vaste collega’s, als collega’s die op tijdelijke basis vanuit hun expertise bijdragen.