Wij zijn op zoek naar een toegankelijke gesprekspartner met organisatietalent.

Gepubliceerd op 2 augustus 2017

Direct solliciteren!

Algemene informatie

Geïnteresseerd?

Je sollicitatie inclusief motivatiebrief en uitgebreid curriculum vitae verwachten wij vóór 28 augustus 2017.

Voor in je agenda Alle gesprekken zijn in Zwolle en in de middag.

  • 13 september 2017: 1e ronde sollicitatiegesprekken
  • 25 september 2017: 2e ronde sollicitatiegesprekken
  • 28 september 2017: 3e ronde sollicitatiegesprekken

Procedure

Tijdens de selectie zul je kennismaken met een aantal medewerk(st)ers van het team. Voor vragen over de functie en procedure kun je contact opnemen met A. Peterson, hoofd eenheid op 038-499 75 01.

Handige links

Meer informatie over de provincie Overijssel
Meer informatie over solliciteren bij de provincie

Provincie Overijssel maakt voor de invulling van deze vacature gebruik van een Werving & Selectiebureau. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs!

Wat bieden wij?

Jij krijgt voor deze functie – afhankelijk van je ervaring – een salaris van minimaal € 3.698,90 en maximaal € 5.284,14 (schaal 12) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast krijg je een Individueel Keuze Budget van circa 21% van je jaarsalaris waar onder andere je vakantiegeld, eindejaarsuitkering en bovenwettelijk verlof is ondergebracht. Je bepaalt zelf – binnen grenzen – wanneer en waarvoor je het budget inzet.

De provincie Overijssel staat voor een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Wij zijn een moderne werkgever met betrokken, ondernemende en vakkundige medewerkers. Werken op basis van je talenten vinden wij belangrijk, daarom wordt je takenpakket daar zo veel mogelijk op afgestemd. Je krijgt bij ons veel ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door middel van cursussen en opleidingen. Samen met je collega’s werk je binnen een informele werksfeer waar je ook kunt flexwerken.

Over de eenheid

Je gaat aan de slag bij de eenheid Economie en Cultuur, een van de acht eenheden binnen de provincie Overijssel. Samen met je collega’s ben je daar verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het economische en culturele beleid.

Er is een grote variëteit aan bedrijvigheid en een rijk cultureel leven in Overijssel. Het beleid op het gebied van de regionale economie is gebaseerd op drie pijlers: een aantrekkelijk vestigingsklimaat, de aansluiting tussen arbeidsmarkt en onderwijs en stimulering van innovatie/ondernemerschap/internationalisering. Het cultuurbeleid is gericht op cultureel erfgoed, culturele instellingen, cultuureducatie en –participatie. Het programma om deze ambities te realiseren wordt aangestuurd vanuit jouw eenheid. Je gaat intensief samenwerken met allerlei vertegenwoordigers uit de samenleving. Jij en jouw collega’s spelen zoveel mogelijk in op initiatieven van anderen die aansluiten bij provinciale ambities. Jouw eenheid bestaat uit de teams Leiding & Strategie en Beleid & Realisatie. Je gaat samenwerken met zowel 52 vaste collega’s, als collega’s die op tijdelijke basis vanuit hun expertise bijdragen.