Je bent starter

Gepubliceerd op 4 januari 2017

Je eerste vaste baan betekent een spannend begin van je carrière. Want je kiest je werkplek, collega's en maakt kennis met de uitdagende praktijk. We bieden je volop doorgroeikansen. Ben je nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden?

Jouw ontwikkeling

De weg naar een topcarrière binnen de provincie, daarin helpen wij jou. Een intensieve praktijkopleiding waarbij veel van je wordt gevraagd. Je wordt goed begeleid en je beloning is: eigen verantwoordelijkheid en vrijheid om je visie vorm te geven.

In overleg met jou ontwikkelen we je capaciteiten en talenten: we bekijken samen welke cursussen en opleidingen bijdragen aan een betere invulling van je functie en aansluiten bij je interesses en loopbaanwensen. We stimuleren het bezoek aan congressen. Ook het oppakken van een langdurige studie behoort tot de mogelijkheden (bijvoorbeeld een post-hbo of postacademische opleiding).

Traineeprogramma

Provincie Overijssel investeert volop in talent. In 2010 en in 2015 is een Traineeprogramma opgezet voor trainees met een universitaire opleidingsachtergrond. Voor 2017/2018 staat weer een nieuw Traineeprogramma op het programma.

Traineeprogramma provincie Overijssel 2017/2018

Per 1 mei 2017 start het traineeprogramma van de provincie Overijssel. Gedurende twee jaar werk je als trainee 3x8 maanden op verschillende plekken in de organisatie én daarbuiten. Daarnaast neem je deel aan een ontwikkelprogramma en ga je met je mede-trainees aan de slag met twee overkoepelende opdrachten. We bieden een spannende werkpraktijk in combinatie met intensieve begeleiding van trainees. We zoeken tien mensen met een open en kritische blik, die weten van aanpakken en recent (maximaal 2 jaar geleden) zijn afgestudeerd aan een universiteit of hogeschool. We zoeken starters die verbindend kunnen optreden en gericht zijn op samenwerking. Houd onze vacatures in de gaten en solliciteer op deze traineefunctie!

Onderneem actie

Ben jij die goed opgeleide, ambitieuze doorzetter en ben je benieuwd of we een baan voor je hebben? Bekijk onze vacatures. Staan er momenteel geen geschikte vacatures voor je uit? Schrijf je dan in voor de Job Agent die je per e-mail op de hoogte houdt van de nieuwste vacatures.


Volg onze (oud)-trainees op twitter

logo trainees Overijssel