InfraTech 2019: Meld je aan voor een gratis bezoek

Gepubliceerd op 13 december 2018

Van 15 t/m 18 januari 2019 vindt in Ahoy Rotterdam de 13e editie van de InfraTech plaats. Dé ontmoetingsplaats voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers in de infrasector. Kom tijdens de InfraTech naar de Provincieboulevard en ontdek de mooiste samenwerkingsprojecten en innovaties van de 12 provincies.

Provincieboulevard_banner

Deze parels laten zien hoe we Nederland op een duurzame manier bereikbaar willen houden. Duurzaam met oog voor klimaat en een schone, circulaire wereld. Maar ook duurzaam in de tijd en vooruitlopend op de veranderende eisen van weggebruikers en de toename van verkeer. Pak een pareltje mee en bezoek een van de vele presentaties.

Op woensdagavond 16 januari organiseren de provincies van 19.15 tot 21.00 uur ‘In gesprek met gedeputeerden’ op de Provincieboulevard. Onder leiding van Ramona van Zweden gaan gedeputeerden in gesprek met vertegenwoordigers uit de markt over Infra Innovatie. De uitdagingen waar we als provincies voor staan zijn helder. Maar hoe komen we van praten over ambities naar doen? En hoe kunnen innovaties hieraan bijdragen?

Aansluitend kun je, onder het genot van een hapje en een drankje, naar hartenlust netwerken met onze bestuurders, professionals van de provincies en andere samenwerkingspartners.

Infratech_registratie_button

Kortom: kom, ontdek en inspireer ons in stand 1.409 (hal 1). Heb je nog geen toegangskaart? Dan kun je deze via bovenstaande button gratis aanvragen.