Provincie Overijssel in de finale van de FUTURPROOF award

Gepubliceerd op 26 november 2018

Eind oktober heeft ons jonge ambtenarennetwerk MOJO provincie Overijssel genomineerd voor de FUTURPROOF award 2019. Deze award is onderdeel van de jonge ambtenaar van het jaar verkiezing van FUTUR, het jonge ambtenaren netwerk. Het is een onderscheiding voor de organisatie die het meest toekomstbestendig is door aan te sluiten bij de behoeften en ambities van de jongere generaties en hun kwaliteiten en zienswijze optimaal te benutten.

Wij zijn heel trots nu te mogen melden dat wij, samen met de gemeente Deventer en de Centrale Informatievoorziening van Rijkswaterstaat, in de finale staan van de FUTURPROOF award 2019!

Jurybezoek

Het thema van de FUTURPROOF award dit jaar is ondernemerschap. Om te kijken hoe dit binnen de provincie Overijssel wordt beloond en hoe dit zich vertaalt naar de werving van jonge ambtenaren, zal er een jury op bezoek komen. Zij zullen ook kijken naar de impact die MOJO in korte tijd al heeft gehad binnen onze organisatie, de faciliteiten die onze jonge ambtenaren aangeboden krijgen en vooral natuurlijk ook het werkplezier dat wij uitstralen.

Na het bezoeken van alle finalisten komt de jury bij elkaar om een winnaar te kiezen. Deze winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Jonge Ambtenaar van het Jaar verkiezing op 17 januari 2019.