Provincie Overijssel krijgt keurmerk ‘Beste Werkgever 2017 – 2018’

Gepubliceerd op 12 februari 2018

De provincie Overijssel heeft het keurmerk ‘Beste Werkgever 2017 – 2018’ ontvangen. Dit keurmerk is een gezamenlijk initiatief van Effectory en Intermediair. Medewerkers beoordelen of hun werkgever het keurmerk krijgt.

Overijssel heeft de maximale score

Binnen de sector Openbaar Bestuur en Veiligheid heeft Overijssel drie sterren ontvangen; het maximaal haalbare resultaat. De score wordt bepaald door een aantal belangrijke zaken op het gebied van werkbeleving. Over de hele linie waarderen medewerkers van de provincie Overijssel hun werkgever erg. Ook voelen ze zich betrokken en trots. De inhoud van het werk en de ontwikkelmogelijkheden binnen de provincie Overijssel worden ook erg gewaardeerd. Al deze onderwerpen kwamen als resultaat uit het medewerkeronderzoek dat hier aan vooraf ging.

Beste Werkgevers Event

Elk jaar maken Effectory en Intermediair in Theater Amsterdam bekend welke organisaties tot dé Beste Werkgevers van Nederland behoren. Ook de provincie Overijssel was dit jaar genomineerd en aanwezig tijdens deze dag. Met deze uitslag scoort de provincie Overijssel hoger dan de benchmark openbaar bestuur. Het keurmerk mag twee jaar lang gebruikt worden.